KLINIKKEN

PROFESJONELL BEHANDLING I MODERNE OMGJEVNADER

Manger Tannlegesenter er eit nystarta føretak i Helsebanken på Manger, og er eit samarbeid mellom tannlegane Tor Skutle og Sondre Villanger Håland.

Her har me bygd ein heilt ny og moderne klinikk, der me utfører dei fleste former for tannbehandling frå alminneleg behandling av karies (hol i tennene) og behandling av tannkjøtssjukdom, til visdomstannkirurgi og kjeveortopedisk behandling med Invisalign.

Me har to sekretærar,  Astrid Mangersnes og Anette Birknes, som mellom anna assisterar under behandling, syt for at instrument og utstyr alltid er reint og klart, og tar telefonen når du ringer.


Me legg spesielt vekt på å gje pasientane ei positiv oppleving, og vi behandlar også mange pasientar som lir av  tannlegeskrekk med gode resultat.

_SVH7317-5

Godt verktøy er halve jobben...

Moderne utstyr og lokaler


For å gje deg ei god oppleving og ei profesjonell behandling, har me nytt og moderne utstyr, både på behandlingsromma og i sterilen, som er området me gjer instrument og utstyr reint.


På dei 4 behandlingsromma har me topp moderne tannlegestolar, som gjer at du kan sitje behageleg, samstundes som me har eit godt utgangspunkt for å gjere ein god jobb.

KVEN ER ME

Astrid Mangersnes


Sekretær

Tor Skutle


Tannlege

Anette Birknes


Sekretær

Sondre Villanger Håland


Tannlege